ISJ Suceava: Alți doi elevi și patru angajați din învățământ au fost confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2


Intră acum și în grupul de
FOTO: http://www.giurgiuveanul.ro

Inspectoratul Școlar al Județului Suceava a informat, marți, că alți doi elevi și patru angajați din învățământul sucevean au fost confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2.

Potrivit sursei citate, cei doi elevi cu infecție cu noul coronavirus sunt din învățământul primar, unul de la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava, iar al doilea  de la Școala Gimnazială Nr. 4 Vatra Dornei.

Între cei patru angajați din învățământul sucevean confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2, doi sunt profesori pentru învățământ preșcolar, unul de la Grădinița cu Program Prelungit ”Așchiuță” Suceava, iar al doilea de la Școala Gimnazială Nr. 6 Suceava, unul este cadru didactic din învățământul liceal de la Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc, iar unul este angajat din rândul personalului nedidactic de la  GPN Piticot – structură a Seminarului Teologic Ortodox ”Mitropolitul Dosoftei” Suceava.

ISJ Suceava a anunțat că suspendă activitățile didactice cu prezența fizică pentru două grupe de grădiniță, una de la Grădinița cu Program Prelungit ”Așchiuță” Suceava, iar alta de la Școala Gimnazială Nr. 6 Suceava și pentru o clasă din învățământul primar de la Școala Gimnazială Nr. 4 Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de