Primarul Ion Lungu anunță construcția unei creșe în Burdujeni și a două grădinițe cu program prelungit în Obcini și în zona centrală


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că intenționează să propună construcția unei creșe în cartierul Burdujeni și a două noi grădinițe cu program prelungit.

El a declarat că în cadrul vizitei de săptămâna trecută, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a prezentat un program de construcție de creșe.

„Primăria Suceava are în intenție să construiască o creșă în cartierul Burdujeni. Analizăm locații”, a spus Lungu care a menționat că se caută o locație ori în cartierul ANL sau în zona cartierului Tineretului.

El a mai anunțat că dorește și construirea a două grădinițe cu program prelungit, din care una va fi în cartierul Obcini în zona garajelor care vor fi demolate.

📺 Conferință de presă săptămânală la Primăria Municipiului Suceava

📺 Conferință de presă săptămânală la Primăria Municipiului Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 16 martie 2021

Cealaltă grădiniță ar urma să fie construită printr-un program cu fonduri europene lângă Școala generală nr. 1, a spus primarul care a menționat că sunt solicitări pentru grădiniță în zona centrală.

Lungu a mai spus că în prezent sunt în construcție alte trei grădinițe, din care una, din Burdujeni-sat ar putea fi dată în folosință în acest an, iar alte două sunt în zona centrală și Ițcani la care se lucrează destul de bine.


Intră acum și în grupul de