Ryanair prezintă Suceava ca destinație de vacanță pentru clienții austrieci


Intră acum și în grupul de

Operatorul aerian low-cost Ryanair care a anunțat, marți, deschiderea curselor de pe Aeroportul Suceava spre Veneția și spre Viena, prezintă Suceava în oferta pentru piața austriacă ca o destinație de vacanță.

Astfel, în comunicatul pentru Austria, Ryanair anunță trei rute din Viena spre insula Menorca, istoricul oraș sârb Niš  și Suceava, care vor avea frecvențe de două ori pe săptămână de la începutul lunii iulie 2021 ca parte a programului de vară al Ryanair în Austria.

„Clienții din Austria pot de acum să-și rezerve vacanta de vară, să zboare la prețurile mici cele mai corecte și să se folosească de avantajul oportunității de a schimba rezervarea fără costuri dacă planurile se schimbă”, se arată în mesajul Ryanair pentru Austria.

Directorul de PR și Comunicare al Ryanair, Tanja Ehrlich, a precizat că din cauza restricțiilor Covid care se modifică regulat, clienții pot acum să-și facă rezervare pentru o binemeritată vacanță și că pot să fie liniștiți că dacă vor fi nevoiți să-și modifice datele călătoriei ei o pot face, de două ori, fără costuri suplimentare, până la sfârșitul lunii octombrie 2021.

Pentru a sărbători aceste trei nou curse, Ryanair a scos la vânzare bilete care pornesc de la numai  24.99 euro pe călătorile până la sfârșitul lunii octombrie 2021 care însă trebuie să fie rezervate pe site-ul Ryanair până la miezul nopții de 21 martie.

Este pentru prima dată când Suceava este prezentată ca destinație de vacanță pentru clienții din alte țări ai unui operator aerian.


Intră acum și în grupul de