Prefectul Iulian Cimpoeșu a cerut structurilor județene MAI să asigure siguranța și ordinea publică pentru Sărbătorile Pascale celebrate de credincioșii catolici și a solicitat sucevenilor ca și în această perioadă să respecte măsurile de protecție sanitară


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Iulian Cimpoeșu, a solicitat, miercuri, în ședința Colegiului Prefectural Suceava, structurilor județene subordonate Ministerului de Interne să ia toate măsurile de siguranță și ordine publică pentru desfășurarea în bune condiții a Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii catolici la sfârșitul acestei săptămâni. 

Cu acest prilej, prefectul Iulian Cimpoeșu a transmis credincioșilor catolici să întâmpine Sfintele Paști cu bucurie și pace sufletească.

”Învierea Domnului este o celebrare a speranței într-un anotimp al renașterii, un prilej de a ne bucura alături de familie și de cei apropiați. Totuși trăim vremuri fără precedent și pe această cale fac un apel către toți cetățenii județului Suceava pentru a respecta regulile de distanțare socială impuse de autorități. Deși statistica cazurilor de Covid – 19 de la nivelul județului Suceava indică o descreștere, trebuie în continuare să fim vigilenți și responsabili. Paște fericit și binecuvântat!”, a transmis prefectul Iulian Cimpoeșu.


Intră acum și în grupul de