Examinarea pentru categoria A a permisului de conducere se va face din 16 aprilie în Suceava, iar din iunie și în celelalte municipii din județ


Intră acum și în grupul de

Autoritățile județene sucevene au stabilit, joi, ca din data de 16 aprilie să înceapă examinarea cursanților de la categoria A, în municipiul Suceava, urmând ca din luna iunie să înceapă examinarea pentru categoria A și în restul municipiilor din județ.

Potrivit unui comunicat de presă, la Prefectura Suceava s-a desfărșurat, joi, o întâlnire de lucru cu reprezentanții școlilor de șoferi, cu scopul de a găsi soluții pentru persoanele care au susținut proba teoretică și cărora urmează să le expire dosarul.

Din cadrul Instituției Prefectului au participat prefectul Iulian Cimpoeșu, subprefectul Alexandru Salup și șeful SPCRPCÎV, Donciu Viorel Andrei.

În continuarea eforturilor depuse în vederea normalizării activității Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, Prefectura Suceava arată că în urma analizei realizate la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, s-a decis ca din data de 16.01.2021 să înceapă examinarea cursanților de la categoria A, în municipiul Suceava, urmând ca din luna iunie să înceapă examinarea pentru categoria A și în restul municipiilor din județ.

Pentru restul categoriilor, conform ordinului prefectului, examinarea practica se va face doar în municipiul Suceava.

Sursa citată menționează că de asemenea, SPCRPCÎV face eforturi pentru reducerea termenelor pentru șoferii profesioniști, categoriile C, CE, D.


Intră acum și în grupul de