Batrana inecata, scoasa de pompieri din fantana, in toiul noptii


Intră acum și în grupul de

Pompierii suceveni au fost solicitaţi vineri dimineaţă, la ora 03:19, să scoată o bătrână ce a căzut într-o fântână, însă din nefericire a fost prea târziu, femeia fiind găsită decedată. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ” Bucovina” Suceava, la faţa locului s-a deplasat un modul S.M.U.R.D. format din autospeciala pentru descarcerare şi ambulanţă a Detaşamentului de pompieri Suceava ”pentru degajarea şi salvarea unei persoane căzută în fântână, în localitatea Dumbrăveni”.

Pompierii au găsit o persoană, de sex feminin, căzută în fântână, la o adâncime de circa 11 m, plutind pe luciul apei. R. C., în vârstă de 73 de ani a fost extrasă cu accesoriile din dotare -brâu, ham, cordiţe, după care s-a trecut la manevre de resuscitare de către echipajele S.M.U.R.D. şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Intervenţia s-a încheiat la ora 05.00, femeia nemaiputând fi readusă la viaţă.

Totodată şi poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Dumbrăveni au fost sesizaţi despre faptul că R. Clemensa, de 73 ani din localitate, a fost găsită decedată în fântâna din curtea locuinţei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că vineri, la ora 02.30 soţul acestea s-a trezit şi a constatat că femeie nu se află în casă, motiv pentru care a ieşit în curtea locuinţei pentru a o căuta, deoarece aceasta avea obiceiul să meargă după apă în timpul nopţii, fiind bolnavă de diabet.

Bărbatul a observat o găleată lângă fântână şi portiţa acesteia deschisă. Uitându-se în interiorul fântânei cu ajutorul unei lămpi portabile a constatat că soţia sa se afla căzută în fântână. La examinarea cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă şi nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului.


Intră acum și în grupul de