A fost stabilită lista celor 141 de garaje din Obcini și strada Ștefan Tomșa ce vor fi demolate pentru construcția de parcări și a unei grădinițe


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava urmează să aprobe în ședința din 22 aprilie lista cu cele 141 de garaje din cartierul Obcini și strada Ștefan Tomșa ce vor fi demolate pentru înființarea unei grădinițe și a unor parcări.

În ultima ședință de Consiliu Local s-a aprobat declanșarea procedurilor în vederea realizării unei grădinițe în cartierul Obcini pe o suprafață de 1.666 mp., realizarea unei parcări în același cartier pe o suprafață de 3.020 mp și o alta pe o suprafață de 1.538 mp, dar și o parcare supraterană pe strada Ștefan Tomșa pe o suprafață de 4.512 mp.

După aprobarea acestor hotărâri au fost identificate bunurile imobile terenuri/construcții ce fac obiectul coridoarelor de expropriere aferente investițiilor initiate de municipalitatea suceveană în zona Cartierului Obcini și str. Ștefan Tomșa, fiind identificate 141 de garaje ce urmează să fie demolate.

Astfel, pentru realizarea grădiniței din Obcini se vor demola 31 de garaje, pentru realizarea parcării supraterane din cartier pe 3020 mp se vor demola 43 de garaje, pentru parcarea de 1.538 mp sunt demolate 8 garaje, iar pentru parcarea de pe strada Ștefan Tomșa alte 59 de garaje.

„Eventualele neconcordanțe între listele prezentate și existentul din teren referitoare la completări, eliminări sau modificări vor face obiectul unor alte proiecte de hotărâre”, se precizează în document.

Proiectul de hotărâre și listele cu garajele ce vor fi demolate poate fi descărcată de pe linkul de mai jos.


Intră acum și în grupul de