Lucian Harșovschi: Zona „La bazin” era teren viran și vor crea 95 de locuri de parcare și zone de spațiu verde. Pe perioada lucrărilor zona va fi inutilizabilă pentru parcarea mașinilor

Viceprimarul Lucian Harșovschi a informat, duminică seara, că zona „La bazin” unde se lucrează la amenajarea unei parcări de reședință va fi modernizată complet.

„După ce proiectul de modernizare a 4364 de locuri de parcare a fost blocat în Consiliul Local, fără motiv, timp de 2 ani, a sosit și timpul parcării de pe strada Ștefan cel Mare (bl.A2, bl.C2, bl.H2 și bl.H1) să intre în reabilitare”, a spus viceprimarul.
El a precizat că, în acte, înainte, această zonă, cunoscută drept “La bazin”, nu era parcare, ci teren viran.
După reabilitare care se realizează pe o suprafață de 2420 mp (+380 mp trotuar), vor fi 95 locuri de parcare, iar accesele la scările de bloc vor fi refăcute. Se vor crea, de asemenea, și noi zone de spațiu verde, a menționat viceprimarul.
El a transmis și fotografii cu zona respectivă, dar și cu planșa inițială, urmând să revină cu fotografii și informații complete la finalul lucrărilor.
„Cer scuze locatarilor pentru inconvenientul creat, deoarece parcarea va fi inutilizabilă pe durata lucrărilor, dar îi asigur că zona va arăta total diferit la finalizarea acestora”, a mai spus Lucian Harșovschi.



loading...