Scandal cu bate intr-un bar din Maritei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bar din Măriţei a fost scena unui scandal. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, marţi, la ora 14.47, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Dărmăneşti au fost sesizaţi prin „SNUAU 112” despre faptul că într-un bar din Dărmăneşti, mai mulţi tineri din localitate au provocat un scandal.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a constatat că C. Marian, de 19 ani, D. Bogdan, de 20 ani, V. Marius, de 20 ani, C. Emil, de 23 ani, B. Augustin, de 31 ani, C. Marius, de 30 ani, B. Marius, de 21 ani şi M. Niculai, de 30 ani, toţi din localitate, s-au deplasat cu 3 autoturisme din satul Dărmăneşti în satului Măriţei, iar o parte dintre aceştia au intrat cu obiecte contondente în bar, unde au lovit trei persoane şi distrus 4 mese şi 5 scaune, prejudiciul fiind de circa 900 lei.

Incidentul s-a datorat faptului că A. Dumitru, persoană care se afla în bar la ora incidentului, ar fi distrus în cursul zilei oglinda retrovizoare a autoturismului aparţinând părinţilor lui D. Bogdan, mama acestuia formulând plângere penală împotriva autorului pentru infracţiunea de „distrugere”.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri”, „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „distrugere” şi „lovire sau alte violenţe”. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea participaţiei fiecărei persoane şi luarea măsurilor legale în cauză.


Intră acum și în grupul de