A reclamat ca a luat o bataie sora cu moartea, la iesirea din spital


Intră acum și în grupul de

Un bărbat ce a văzut moartea cu ochii, după ce a fost bătut de 3 tineri, i-a reclamat la poliţie după ce a ieşit din spital. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 08.30, la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni s-a prezentat C. Ion, de 47 ani, din municipiul Suceava, care a declarat că la data de 16 februarie, în jurul orelor 01.00 a fost agresat de mai mulţi tineri necunoscuţi, prezentând certificat medico-legal eliberat la data de 27 martie, din care rezultă că prezintă fractură de coastă C7, leziune pulmonară complicată cu hidropneumotorax drept, fiind necesară şi obligatorie intervenţia chirurgicală pentru salvarea vieţii victimei, care a fost pusă în primejdie în mod indirect.

Leziunea şi complicaţia apărută au putut necesita 30-35 zile de îngrijiri medicale.
Pe 15 februarie, în jurul orelor 23.00, C. Ion a fost într-un bar din municipiul Suceava, unde a avut un conflict verbal cu mai mulţi tineri. În momentul în care acesta a părăsit localul a fost urmărit de tinerii necunoscuţi care l-au lovit cu pumnii şi picioarele peste corp.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost identificaţi suspecţii de comiterea faptei ca fiind A. Andrei, de 21 ani, M. Marian, de 18 ani, ambii din municipiul Suceava şi G. Rodion de 29 ani, născut în Republica Moldova.

La audieri cei trei au recunoscut comiterea faptei. În cauză urmează a fi administrat întregul probatoriu pentru stabilirea participaţiei fiecărui suspect, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală gravă”.


Intră acum și în grupul de