„Justitiari” de ocazie


Intră acum și în grupul de

O tânără împreună cu alţi trei prieteni au decis să facă propria „anchetă” până la sosirea poliţiştilor, după ce un autoturism înmatriculat în Anglia a lovit maşina tatălui ei. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 22.40, la sediul Poliţiei Municipiului Suceava s-a prezentat T. Oana, de 20 ani, din localitate, care a sesizat faptul că a fost victima unui accident rutier al cărui autor a părăsit locul faptei. Aceasta se afla în faţa blocului unde locuieşte, moment în care a observat că un autoturism înmatriculat în Marea Britanie a intrat în coliziune cu maşina proprietate a tatălui său.

După coliziune, conducătorul primului autoturism a plecat de la locul accidentului, motiv pentru care a apelat Serviciul de Urgenţe 112.

Imediat, T. Oana împreună cu încă trei prieteni au urcat în autoturismul unuia dintre cei trei şi au pornit în urmărirea celui implicat în coliziune pe care l-au ajuns în dreptul unui bar de la intersecţia străzii Mircea Damaschin cu strada Gheorghe Doja.

T. Oana şi cei trei prieteni ai acesteia au smuls cheile din bordul autoturismului urmărit şi după un schimb de replici, conducătorul autoturismului a scos o cheie de rezervă, a demarat şi a plecat. La audieri, tânăra a declarat faptul că în momentul în care autoturismul în cauză a plecat de pe loc, ar fi atins-o la piciorul drept.

Aceasta a fost îndrumată să se prezinte la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” – Suceava, deşi nu prezenta nici o urmă de lovire. Aici a declarat că are dureri la coapsa dreaptă, fapt care a fost consemnat în Registrul de Urgenţe al Spitalului.

Poliţiştii spun că tânăra urmează să se prezinte la Serviciul de Medicină legală Suceava pentru a se stabili dacă prezintă leziuni corporale rezultate în urma producerii unui accident rutier. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării conducătorului auto aflat la volanul autoturismul înmatriculat în Anglia.


Intră acum și în grupul de