Gheorghe Flutur a făcut apel primarilor suceveni să se implice în campania de vaccinare împotriva Covid-19: Este meritul sucevenilor pentru rata mică de infectare din județ, dar nu trebuie lăsată garda jos în lupta cu această boală


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a convocat, marți, o ședință online cu primarii din județul Suceava pentru a le solicita identificarea posibilităților de implicare în campania de vaccinare.

În cadrul discuțiilor s-a subliniat importanța vaccinării în revenirea la normalitate.

Gheorghe Flutur a făcut apel la primari pentru a se implica în a explica populației și despre modul în care se pot vaccina.

El a spus că rata de infectare este una foarte mică în județul Suceava și că aceasta ar putea fi una dintre explicațiile numărului scăzut de persoane care s-au vaccinat.

„Este meritul sucevenilor pentru rata mică de infectare din județ, dar nu trebuie lăsată garda jos în lupta cu această boală”, a declarat Gheorghe Flutur.

La această discuție online cu primarii suceveni au fost prezenți dr. Dinu Sădean, directorul executiv al DSP Suceava și managerul Spitalului Județean Suceava, dr. Alexandru Calancea, coordonator județean Covid-19.


Intră acum și în grupul de