Doua masini incendiate, pe strada Oituz din municipiu


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit în noaptea de luni spre marţi, cu o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la două autoturisme, în municipiul Suceava, str. Oituz. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 01:30, iar la sosirea echipajelor ardeau două autoturisme, marca Skoda şi Ford, existând pericolul de propagare la alte autoturisme învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 02.55, în limitele găsite. Focul a distrus la autoturismul marca Skoda, materialele combustibile din compartimentul motor şi cauciucurile, iar la autoturismul marca Ford, materialele combustibile din zona portbagajului.

Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiu, de către o persoană necunoscută.

Pompierii au salvat circa 50% din autoturismul Skoda şi aproximativ 80% din celălalt autoturism, în valoare de aproximativ 28.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 13.000 lei.


Intră acum și în grupul de