Consilierul viceprimarului Teodora Munteanu atenționează că în privința concursului de soluții pentru Parcul Șipote lucrurile iau o întorsătură neașteptată, iar concursul va fi lipsit de acordarea contractului de proiectare

Consilierul viceprimarului USR Teodora Munteanu, Dumitru Cristin Maslovschi, a anunțat, vineri, pe grupul „Parcul Șipote Suceava-idei, propuneri, soluții”, că se pare că lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

„Concursul de soluții, care va fi organizat pentru amenajarea parcului Șipote și care se dorește a fi un eveniment inedit pentru acest colț de țară, va fi lipsit de cel mai important aspect: acordarea contractului de proiectare”, a scris Maslovschi.

El reamintește că primarul Ion Lungu a anunțat, în conferința de presă din această săptămână, că vor fi oferite premii pentru primele trei locuri, astfel: premiul 1-50000 lei, premiul 2-25000 lei și premiul 3-15000 lei.

„Neacordarea contractului de proiectare celui mai bun proiect e ca și cum, la Brașov, juriul nu ar acorda trofeul ”Cerbul de Aur” câștigătorului festivalului. Un motiv suficient pentru a descuraja firmele participante să depună proiecte de calitate. Sperăm să nu fie așa”, spune Maslovchi care se întreabă care ar mai fi rostul concursului de soluții.