Consilierul viceprimarului Teodora Munteanu atenționează că în privința concursului de soluții pentru Parcul Șipote lucrurile iau o întorsătură neașteptată, iar concursul va fi lipsit de acordarea contractului de proiectare


Intră acum și în grupul de

Consilierul viceprimarului USR Teodora Munteanu, Dumitru Cristin Maslovschi, a anunțat, vineri, pe grupul „Parcul Șipote Suceava-idei, propuneri, soluții”, că se pare că lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

„Concursul de soluții, care va fi organizat pentru amenajarea parcului Șipote și care se dorește a fi un eveniment inedit pentru acest colț de țară, va fi lipsit de cel mai important aspect: acordarea contractului de proiectare”, a scris Maslovschi.

El reamintește că primarul Ion Lungu a anunțat, în conferința de presă din această săptămână, că vor fi oferite premii pentru primele trei locuri, astfel: premiul 1-50000 lei, premiul 2-25000 lei și premiul 3-15000 lei.

„Neacordarea contractului de proiectare celui mai bun proiect e ca și cum, la Brașov, juriul nu ar acorda trofeul ”Cerbul de Aur” câștigătorului festivalului. Un motiv suficient pentru a descuraja firmele participante să depună proiecte de calitate. Sperăm să nu fie așa”, spune Maslovchi care se întreabă care ar mai fi rostul concursului de soluții.


Intră acum și în grupul de