Talharie la sala de jocuri din Statia „Curcubeul” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni caută un individ ce a lovit-o vineri dimineaţă pe gestionarea sălii de jocuri din Staţia „Curcubeul” şi i-a luat banii. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspector principal Gabriel Panţiru, vineri, în jurul orei 03.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Suceava au fost sesizaţi prin „SNUAU 112”, despre faptul că gestionara de la o sală de jocuri din municipiul Suceava, a fost deposedată prin violenţă de o sumă de bani.

„Din primele cercetări s-a stabilit că în jurul orei 03.15 în timp ce în local se afla gestionara P. Anca, de 25 ani, din localitate şi încă 3 persoane, a intrat o persoană îmbrăcată cu un hanorac şi cu faţa acoperită. S-a îndreptat spre gestionară şi sub ameninţare a obligat-o să îi dea banii din încasări. Întrucât aceasta a refuzat, autorul i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului, după care victima a scos o sumă de bani din borseta de la brâu şi i-a dat-o agresorului, moment în care a acţionat şi butonul de panică. Cele trei persoane aflate în local nu au intervenit în sprijinul victimei. Autorul a părăsit în fugă locaţia”, a precizat inspectorul principal Panţiru.

Gestionara apreciază prejudiciul ca fiind de aproximativ 1.500 lei. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie”, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de