Acasă Actualitate DSP Suceava: 1.673 de suceveni s-au vaccinat miercuri în județul Suceava, cei...

DSP Suceava: 1.673 de suceveni s-au vaccinat miercuri în județul Suceava, cei mai mulți la centrul drive-through de la Suceava Shopping City


Intră acum și în grupul de

DSP Suceava a anunțat, joi, că în cursul zilei de miercuri, s-au vaccinat în județul Suceava împotriva SARS-Cov-2 un număr de 1.673 persoane, din care 832 cu prima doză și 841 cu rapel.

Cele mai multe persoane, 344 s-au vaccinat la centrul drive-through din parcarea Suceava Shopping City, urmat centrul de vaccinare de la Sala de sport Marginea – 287, cel de la Sala de sport a CN „Ștefan cel Mare”-198 și Stadion Vatra Dornei-174.



La Spitalul orășenesc Gura Humorului s-au vaccinat 72 de persoane, la Căminul Cultural „Al Arșinel” Dolhasca -72, la Sala de sport a Colegiului „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc –  22, în incinta parcului ZOO Rădăuți – 19, la Sala de Sport de la Școala Generală „Al I Cuza” Fălticeni – 80, la centrul din  Iulius Mall Suceava – 100, la Casa de Cultura „Mihai Teliman” Siret  – 50, la Căminul cultural Sf. Ilie – 132, la Căminul cultural Salcea – 37, la Sala de sport Broșteni – 30, iar la cabinete medicale de familie – 51

Până în data de 12 mai 2021, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2 un număr de 71.521 persoane , din care 57.530 persoane au primit și doza a II-a.

Cabinetele medicale de familie în care a început deja acțiunea de vaccinare anti-Covid-19  cu vaccinul Johnson & Johnson sunt amplasate în localitățile Rădășeni, Ostra, Ipotești, Adâncata, Șerbăuți, Grănicești, Mănăstirea Humorului, Straja, Falcău, Dolhasca, Stulpicani, Zvoriștea, Horodnic de Sus, Dorna Candreni, Preutești, Vicovu de Jos, Salcea, Ciocănești, Straja, Fălticeni și Suceava.

„Invităm cetățenii care doresc vaccinarea să se adreseze medicilor de familie pentru vaccinarea anti Covid-19, acest tip de vaccin efectuându-se într-o singură doză, nefiind necesară programarea preliminară în platforma #rovaccinare”, a transmis DSP Suceava.

Totoată, se mențioenază că în cursul zilei se vaccinează cu echipa mobilă la căminele culturale din comunele Dolhești, Vulturești, iar în comuna Verești beneficiază de de vaccinare anti-Covid-19 o parte dintre angajații firmei Symmetrica și membrii familiilor acestora.

În cursul zilei de vineri echipa mobilă se va deplasa în comuna Pojorâta unde vor beneficia de vaccinare aproximativ 100 de angajați ai  „Calcarul” S.A.

DSP Suceava amintește că în weekend-ul 15-16.05.2021 se organizează maraton de vaccinare anti Covid-19 la centrul amenajat în sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava.

Programul de vaccinare va fi de vineri dimineață, de la ora 8:00, până duminică la ora 20:00, inclusiv pe parcursul nopților de vineri și sâmbătă.

Serul care va fi utilizat este Pfizer BioNTech, iar cei care doresc se pot prezenta la centru doar cu buletinul, fără a fi necesară programare prealabilă.

„Pentru revenirea cât mai curând la o viață normală, sunteți bineveniți pentru vaccinare fără programare împreună cu familiile și prietenii!”, a mai transmis DSP Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version