Mai multe zone din cartierul Burdujeni, fără apă caldă până sâmbătă, din cauza unei avarii la conducta magistrală


Intră acum și în grupul de

Societatea Thermonet SRL Suceava a anunțat că de luni, 17 mai, a fost întreruptă furnizarea apei calde menajere în cateva zone din cartierul Burdujeni.

Potrivit firmei situația este cauzată de o avarie aparută în zona Bisericii „Sf. Andrei”, la conducta magistrală, conductă care a suferit repetate și importante avarii în acest sezon de încălzire.

Thermonet menționează că blocurile afectate sunt cele  situate   pe străzile Amurgului, Brandușei, Tineretului, Rândunicii, Aurora,  parțial Muncii, parțial   Calea Unirii, parțial Prieteniei, parțial  Păcii, parțial Eroilor, parțial Calea Burdujeni, parțial Cuza  Vodă, Grigore Antipa și lacob Zadik.

Blocurile sunt  arondate  urmatoarelor puncte termice: Școala Specială, Cuza Vodă 3, 4 ,5 și 6.

„Pentru blocurile arondate la celelalte puncte termice din cartierul Burdujeni se va furniza apă caldă menajeră în regim normal”, precizează compania.

Thermonet își cere scuze pentru disconfortul creat și dă asigurări că se preocupă în permanență de îmbunătățirea calității serviciilor pe care le prestează,  iar lucrările de reparații se desfășoară cu maximă responsabilitate.

„Având în vedere aceste lucruri, estimăm că vom reîncepe furnizarea apei calde menajere în cursul zilei de  sâmbătă,22 mai 2021”, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de