Au ajuns in arest dupa ce au incendiat masina politiei


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din localitatea Botoşana au învăţat pe propria piele că nu e bine să te joci cu focul atunci când la mijloc este vorba de maşina poliţiei.

Tinerii au ajuns în arestul Poliţiei după ce luni noapte autoturismul din dotarea Postului de Poliţie Botoşana a fost incendiat. Imediat de cum s-a aflat o echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor s-a găsit şi vinovatul.
Acesta este Ionuţ C., de 20 de ani, din localitate.

Povestea a început pe parcursul serii când tânărul a provocat un scandal într-unul dintre barurile din Botoşana. Un agent al poliţiei comunale s-a deplasat la faţa locului şi a aplanat conflictul atenţionându-l pe recalcitrant.

După miezul nopţii, poliţistul a fost semnalat din nou că tânărul nu numai că nu s-a potolit, ci a provocat mai multe distrugeri în interiorul localului şi asupra a doua motoscutere parcate în faţă după care a fugit.

Mai mult, în timp ce efectua cercetări la faţa locului, agentul de serviciu s-a trezit că maşina cu care venise este în flăcări. Cercetările au stabilit că cel care a provocat incendiul este aceeaşi persoană, C. Ionuţ, care ajutat de un prieten ce l-a transportat cu maşina, a parcat lângă autoturismul poliţiei, a spart un geam lateral după care a turnat benzină şi cu ajutorul unei brichete a incendiat interiorul autovehicolului.

Cei doi au fost identificaţi în scurt timp şi reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Dacă sunt găsiţi vinovaţi riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.


Intră acum și în grupul de