Ranit grav in urma unei palme


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a căzut cu capul de trepte după ce a primit o palmă de la un tânăr cu care se certase cu o seară înainte. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 16.30, Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată telefonic de Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc despre faptul că la această unitate medicală a fost adus B. Gheorghe, de 58 ani, din comuna Breaza, care prezenta diagnosticul de „T.C.C. şi otoragie urechea stângă”, ca urmare a unei agresiuni şi a fost transferat la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că marţi, între victimă şi H. Mihai, de 24 ani, din comuna Moldova Suliţa, a avut loc o discuţie contradictorie la un bar din satul Breaza de Sus, comuna Breaza.

Miercuri, dimineaţă B. Gheorghe s-a dus la acelaşi bar şi a consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orei 09.30 în local a intrat şi H. Mihai care i-a cerut explicaţii cu privire la discuţiile purtate în seara precedentă. H. Mihai l-a scos afară din bar pe B. Gheorghe, pe care l-a lovit o singură dată cu palma peste faţă, cel din urmă lovindu-se în cădere la cap de una dintre trepte.


Intră acum și în grupul de