Tigari ascunse in cutii de alimente, depistate in Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii şi vameşii din Punctul de Trecere a Frontierei Siret, au descoperit în două autoturisme, ascunse în diferite locuri, 900 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca “Volkswagen Golf”, I. Ana, în vârstă de 28 de ani, domiciliată în localitatea Ulma.

La verificarea mijlocului de transport s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, disimulate în diverse cutii de alimente, un număr de 400 pachete de ţigări marca „Pall Mall”, de provenienţă ucraineană.

În urmă cu o zi, tot la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Fiat”, cetăţeanul ucrainean F. Sergii, în vârstă de 23 de ani.

După controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea maşinii, ocazie cu care s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un panou lateral în spatele portierei stânga şi în bagajele personale, cantitatea de 500 pachete de ţigări marca „Viceroy”, de provenienţă ucraineană.

Cele 900 pachete, în valoare de 3.730 lei, au fost confiscate de vameşi, iar cei doi şoferi au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare de 5.000 lei, fiecare.


Intră acum și în grupul de