Se fura pe rupte de pe micile santiere din judet


Intră acum și în grupul de

Două furturi efectuate de pe micile şantiere au fost anunţate la IPJ Suceava. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în urma activităţilor operative întreprinse, lucrătorii Poliţiei municipiului Fălticeni au identificat principalul suspect al furtului comis în noaptea de 16/17.04.2010 din locuinţa lui G. Ovidiu, din localitate, în persoana minorului L. Florin, de 16 ani, localnic, aflat în abandon şcolar.

În urma anchetei, s-a stabilit că acesta, în noaptea de 16/17.04.a.c., cu ajutorul unei şurubelniţe a forţat geamul termopan de la bucătăria locuinţei lui G. Ovidiu, după care a pătruns în interior de unde a sustras scule electrice aparţinând lui C. Ioan, care executa lucrări de renovare la apartament. Prejudiciul în valoare de 4.000 lei a fost recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate cu autorul în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să se dispună procedural.

Sâmbătă, ora 10.30, lucrătorii Secţiei de Poliţie Burdujeni au fost sesizaţi verbal de către B. DAN, de 40 ani, din Gura Humorului, şef punct de lucru al unei firme din Suceava, despre faptul că în noaptea de 23/24.04.2010, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în magazia amenajată într-un vagon auto ce aparţine societăţii, de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma verificărilor s-a stabilit că autorii au pătruns prin tăierea lacătelor cu care era asigurată magazia amenajată într-un vagon auto tip container. Din interior au fost sustrase o betonieră electrică, o roabă din tablă, o rolă cablu 30 m, 2,5×3 şi alte scule de tâmplărie.

Valoarea totală a prejudiciului este de 2.500 lei. S-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de