„Vlastar” de „protector”, prins de politisti


Intră acum și în grupul de

Încercând să pătrundă în lumea interlopilor, un minor a fost arestat pentru că a pretins taxă de protecţie. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în jurul orelor 14.00 , la Poliţia municipiului Suceava s-a prezentat minorul M.T., de 13 ani, din localitate, însoţit de tatăl său, sesizând faptul că un tânăr necunoscut, prin ameninţări telefonice îi pretinde sume de bani.

În baza aspectelor sesizate şi a activităţilor operative organizate, s-a reuşit prinderea în flagrant a lui A. Ilie, de 16 ani, din comuna Şcheia, la scurt timp după ce a primit de la reclamant suma de 30 de lei . Din cercetările şi audierile efectuate, a rezultat faptul că în zilele anterioare, făptuitorul l-a apelat în mod repetat pe minorul M. T. şi prin ameninţări telefonice l-a determinat să-i dea sume de bani.

La realizarea flagrantului a fost identificat un alt minor care a declarat faptul că avea cunoştinţă de ameninţările primite de reclamant din partea făptuitorului.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, urmând ca faţă de făptuitor să fie luate măsurile legale după expertizarea neuro-psihiatrică.


Intră acum și în grupul de