Sucevenii spun “NU” mini-vacantei de 1 Mai


Intră acum și în grupul de

Se apropie ziua de 1 mai, prilej de relaxare, distracţie şi… mini-concediu! Sucevenii însă se pare că nu ţin cont de asta şi nu le stă gândul la concediu, din cauza crizei financiare care continuă să nu le dea pace şi să îi facă să renunţe la obiceiuri pe care altă dată, în alte condiţii, le practicau cu drag.

Potrivit agenţilor de turism, cererea de pachete turistice de 1 mai este foarte scăzută faţă de anii trecuţi, anul acesta fiind foarte aproape de zero.

În ciuda faptului că nu există cereri, agenţiile de turism şi prestatorii de servicii turistice ies în faţa posibililor clienţi cu oferte avantajoase pentru mini-vacanţa de 1 mai.

Astfel, potrivit administratorului agenţiei “Hello Travel Agency” din Suceava, Monica Marcu, ofertele sunt diverse, sucevenii având posibilitatea de a alege între oferte interne, mare şi munte şi oferte de circuit extern.

Cei care de exemplu aleg să meargă la munte, la Poiana Braşov, vor plăti 180 de lei, două persoane, pentru două nopţi de cazare la vilă, cu mic dejun inclus. La Predeal, două nopţi de cazare cu mic dejun costă 155 lei, tot pentru 2 persoane.

Cei care vor să se relaxeze la mare vor cheltui pe cazare între 200 şi 300 lei. Două nopţi de cazare pentru 2 persoane în Costineşti costă 195 lei, la Eforie Nord costă 210 lei iar în Mamaia suma se apropie de 300 lei, toate ofertele incluzând şi mic dejun.


Intră acum și în grupul de