Viceprimarul Lucian Harșovschi spune că vor fi consecințe pentru cei care au marcat și avizat o trecere de pietoni care termină în zid


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că vor fi consecințe pentru cei care au marcat și avizat o trecere pentru pietoni care se termină în zid.

„Anul trecut modernizam ceea ce înseamnă pietonal în jurul Casei Cărții, iar prin modificările făcute, trecerea de pietoni trebuia mutată, întrucât, pe noua configurație a pietonalului se oprește într-un zid. Lucrările s-au terminat în iarnă, iar condițiile meteo nu au mai permis să fie aplicat un nou marcaj rutier”, a explicat viceprimarul

El a adăugat că, întâmplător sau nu, “Doreii” care lucrează la marcaje rutiere au marcat trecerea de pietoni pe configurația veche, oprindu-se în zid.

„Un lucru este cert, NU accept astfel de “neatenții”, iar cei care au făcut această lucrare în bătaie de joc sau nu au gândit puțin vor suporta consecințele. Pe lângă faptul că lucrările nu vor fi decontate, vor fi nevoiți să le refacă așa cum trebuie și sunt sigur că pe viitor vor fi mult mai atenți, în cazul în care vor mai lucra cu Primăria Suceava! De asemenea, cei din cadrul primăriei responsabili de aceste lucrări vor da notă explicativă pentru cele întâmplate”, a arătat Harșovschi care a menționat că trecerea pentru pietoni trebuia marcată conform reglementărilor.

El a subliniat că sunt multe de făcut în acest oraș și crede că cei care au lucrări cu primăria trebuie să fie responsabilizați și sancționați când nu își fac treaba cum trebuie.

Viceprimarul Lucian Harșovschi apreciază că atunci când se lucrează noaptea, “Doreii” își fac de cap.


Intră acum și în grupul de