Doi minori au furat un autoturism din centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Deşi era încă zi afară, doi minori nu s-au sfiit să fure un autoturism parcat pe o stradă din centrul Sucevei. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 19.55, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” de S. Gheorghe, de 82 ani, din municipiul Suceava, despre faptul că autoturismul aparţinând unei societăţi comerciale al cărui utilizator este, a fost sustras de persoane necunoscute, în intervalul 18.00-19.55, de pe strada Curtea Domnească, unde era parcat.

O patrulă mixtă formată din poliţist şi jandarm a identificat şi oprit în trafic, la ieşirea din municipiul Suceava, pe strada Grigore Alexandru Ghica, autoturismul în cauză, condus de minorul C. T., de 17 ani, din comuna Voitinel, ce era însoţit de minorul R. M., de 16 ani localnic.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt calificat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană care nu posedă permis de conducere”, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei.


Intră acum și în grupul de