A dat foc adapostului de animale


Intră acum și în grupul de

Un cal și o vacă au murit într-un incendiu provocat intenţional într-o gospodărie din Horodnic de Sus. Potrivit ISU Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 11:38, astfel că Detaşamentul de pompieri Rădăuţi împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Horodnic de Sus şi Horodnic de Jos au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului izbucnit la gospodăria Eufrosinei Ş., din comuna Horodnic de Sus.

Când echipajele au ajuns la locul incendiului, ardea adăpostul de animale construit din lemn, cu învelitoare din şindrilă, existând pericolul de propagare la casă şi o locuinţă învecinată.

Flăcările au fost stinse la ora 15.40, în limitele găsite. Focul a distrus adăpostul de animale pe o suprafaţă de circa aproximativ 136 mp, 1 tonă de furaje şi circa 6 mc lemn de foc. În incendiu au pierit un cal şi o vacă, pagubele fiind estimate la circa 3.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiu.

Pompierii au salvat casa de locuit şi locuinţa învecinată, în valoare de aproximativ 14.000 lei.


Intră acum și în grupul de