Acasă Actualitate Atletele câmpulungene Talida Sfârghiu și Mădălina Sîrbu au câștigat medalii de aur...

Atletele câmpulungene Talida Sfârghiu și Mădălina Sîrbu au câștigat medalii de aur la Campionatul Balcanic de Atletism din Turcia


Intră acum și în grupul de

Atletele câmpulungene Talida Sfârghiu și Mădălina Sîrbu au fost din nou medaliate la Campionatul Balcanic de Atletism pentru juniori 1(U20) în desfășurat în Turcia, la Istanbul, unde au participat 300 de sportivi din 16 țări, a anunțat Elena-Erzilia Timpău, șefa delegației României.

Potrivit acesteia, Talida Sfârghiu a obținut locul I la 1.500m, iar Mădălina Sîrbu  locul I la 5.000m și locul II la 3.000m după o evoluție foarte bună,



Fiind sigure pe ele atletele câmpulungene au controlat cursele foarte bine și au răsplătit așteptările, a spus Elena-Erzilia Timpau.

Ea a menționat că în calitate de șef al delegației României a avut onoarea să facă premierea la 1500m a Talidei Sfârghiu.

Elena-Erzilia Timpau a subliniat că pentru Talida Sfârghiu urmează două săptămâni grele, urmând să concureze la Cupa Europei și Campionatul Balcanic de Seniori, fiind reprezentanta țării noastre în proba de 1500m. Ea a mulțumit autorităților locale  câmpulungene pentru susținere dar și sponsorilor care susțin această activitate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version