Alți doi suceveni și-au pus capăt zilelor prin spânzurare, inclusiv un student USV de 21 ani


Intră acum și în grupul de

Încă doi suceveni s-au sinucis luni, 14 iunie, după ce alți doi și-au pus capăt zilelor în cursul zilei de duminică. Printre victimele de astăzi se numără și un tânăr de 21 ani, student al Universității Ștefan cel Mare din Suceava.

Student USV, găsit spânzurat în căminul universității

Un student USV a fost găsit spânzurat în camera sa din căminul nr. 2 al instituției. Trupul neînsuflețit al tânărului de 21 ani, student în anul II la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, a fost descoperit în jurul orelor 14:00. Atunci, colegul lui de cameră s-a întors după un weekend petrecut la domiciliu, în timp ce studentul de 21 ani a rămas singur în cameră sâmbăta și duminica.

Luni el nu a mai răspuns la telefon, camera fiind asigurată din interior. Administratorul căminului și un lăcătuș au forțat ușa, găsindu-l pe băiat.

Colegii lui au relatat că tânărul se confrunta cu depresie și urma un tratament.

Polițiștii nu au suspiciuni privind comiterea unei crime, dar au întocmit dosar penal privind ucidere din culpă.


Citiți și: Un student USV a venit la examen cu un cuțit și a amenințat că se va sinucide pentru „a pune capăt durerii”. Tragedia a fost evitată, iar tânărul a ajuns la Psihiatrie


Mama și-a găsit fiul spânzurat, la Straja

Un alt caz a avut loc în satul Straja, unde un bărbat (51 ani) s-a spânzurat în podul proprie case. Bărbatul a fost găsit de chiar mama sa.

Rudele lui au declarat că bărbatul avea probleme medicale, dar motivul concret al fapte rămâne incert.


Citiți și: Doi bărbați s-au sinucis prin spânzurare într-o singură zi, în județul Suceava


Intră acum și în grupul de