Tentativa de omor la Siret


Intră acum și în grupul de

Un procuror criminalist din cadrul Parchetului şi poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Suceava efectuează o anchetă la Siret după ce un tânăr o fost înjunghiat în apropierea Spitalului din localitate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Luminiţa Leonte, vineri, 07.05.2010 Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a fost sesizat cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de tentativă la omor pe raza oraşului Siret.

„Din primele date furnizate s-a reţinut că în seara zilei de 06.05.2010, în jurul orelor 22,00, în parcul din apropierea Spitalului Siret a avut loc o altercaţie fizică între mai mulţi tineri”, precizează Luminiţa Leonte.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava menţionează că D. Vasile i-ar fi aplicat lui C. Cristian o lovitură cu un corp tăietor înţepător, probabil cuţit, cauzându-i leziuni ce i-au pus viaţa în pericol.

„S-a constituit echipa operativă formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi lucrători de poliţie din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Investigaţii Criminale care s-a deplasat la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor ce se impun sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor”, subliniază vineri, Luminiţa Leonte arătând că ancheta este în curs de desfăşurare şi nu s-a dispus luarea vreunei măsuri preventive.


Intră acum și în grupul de