Sarbatori sucevene de austeritate (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a declarat miercuri că manifestările încluse în programul ediţiei de anul acesta a “Zilelor Sucevei” vor fi supuse unui buget de austeritate.

“Nu avem ce face, dar bugetul alocat manifestărilor Zilelor Sucevei va fi unul de maximă austeritate. Maxim, maxim, vor fi alocate 500 de milioane de lei vechi pentru derularea acestor acţiuni”, a declarat Ion lungu. Tot el a ţinut să menţioneze că pe parcurusul celor două zile cât vor ţine sărbătorile, 24 – 25 iunie, se va încerca derularea unor programe artistice cu formaţii locale.

“Prima zi va fi dedicată în întregime muzicii populare în care Ansamblul Ciprian Porumbescu va fi piesa de rezistenţă iar pe parcursul zilei de 25 vom încerca să aducem trupe de muzică uşoară”.

Tot cu această ocazie, vor fi înmânate diplome de excelenţă cuplurilor care vor aniversa 50 de ani de existenţă împreună, cum de altfel se vor bucura de o atenţie deosebită şi sportivii din cadrul lotului voleibalistic masculin sucevean, cel care a reuşit promovarea în acest an în primul eşalon valoric.


Intră acum și în grupul de