A intrat cu masina in doua carute legate intre ele


Intră acum și în grupul de

Mai multe persoane au fost rănite miercuri, în zori, după ce o maşină a intrat în două căruţe legate între ele şi care transportau scânduri. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 04.20, pe DN 17, în afara comunei Stroieşti, S. Lorand, de 32 de ani, din Târgu-Mureş, în timp ce conducea un autoturism, nu a observat prezenţa pe partea carosabilă, pe partea sa de mers, a unui ansamblu format din două atelaje hipo cuplate între ele printr-un dispozitiv din lemn, cu trei osii şi tras de doi cai, condus de B. Dumitru, de 66 ani şi B. Gabriel, de 30 ani şi a intrat în coliziune cu atelajul.
Ambii sunt din comuna Ciprian Porumbescu şi transportau scânduri şi se deplasa pe aceeaşi direcţie cu autoturismul.

În urma impactului a rezultat rănirea lui B. Gabriel, ce necesită pentru vindecare 5-6 zile îngrijiri medicale şi B. Dumitru, ce necesită pentru vindecare 7-8 zile îngrijiri medicale.

De asemenea, pasagera din autoturism, P. Alina, de 26 ani din municipiul Bucureşti a suferit leziuni.

Conducătorul auto şi cei doi căruţaşi au fost testaţi cu alcooltestul rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe de sânge. Unul din căruţaşi era echipat cu vestă reflectorizantă, iar atelajul, în partea din spate, era prevăzut cu o fâşie de vestă fluorescentă de culoare portocalie.


Intră acum și în grupul de