Gheorghe Flutur anunță că urmează să fie deschisă o cursă din Suceava spre Spania: Companii aeriene importante aleg să deschidă rute noi pe aeroportul sucevean


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, după ce Ryanair a anunțat că va opera din octombrie o cursă Suceava-Manchester că urmează să fie anunțate și alte destinații, cum ar fi Spania.

După cum News Bucovina a anunțat, Ryanair va opera din 31 octombrie 2021 zborul Suceava-Manchester.

Gheorghe Flutur spune că este important că serviciile aeroportuare sucevene sunt alese de companii aeriene importante.

„Companii aeriene importante aleg să deschidă rute noi pe aeroportul sucevean ceea ce pentru noi este un indiciu important că serviciile oferite de aeroport sunt la cele mai înalte standarde. În aceste condiții, sperăm că, în timpul cel mai scurt, vom putea reveni la numărul de pasageri la nivelul anterior izbucnirii pandemiei. Desigur este o veste bună pentru suceveni, inclusiv pentru cei din Diaspora dar și pentru oamenii de afaceri. Eforturile noastre de a deschide noi curse se materializează sistematic și sper ca în scurt timp, să putem veni cu alte vești la fel de bune, mă refer în primul rând la o serie de zboruri chiar mai lungi decât cele existente cum ar fi, de exemplu, Spania”, a spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de