Acasă Actualitate Tânărul de 26 de ani atacat de urs la stâna de la...

Tânărul de 26 de ani atacat de urs la stâna de la limita județelor Harghita și Suceava a fost găsit mort de jandarmii suceveni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani care a fost între cele trei persoane atacate de un urs la o stână de pe raza județului Harghita la limita cu județul Suceava și care a fugit în pădure a fost găsit mort, sâmbătă dimineața, de jandarmii suceveni.

Potrivit ISU Suceava, sâmbătă dimineață, în jurul orei 7:40, jandarmii suceveni au găsit trupul  tânărului de 26 de ani, care a fost dat dispărut vineri seara și a fost căutat de echipe de polițiști, jandarmi și salvamontiști din Suceava



Acesta se afla la o distanță de aproximativ 300 de metri față de locul unde a fost observat ultima oară, în interiorul pădurii, iar din nefericire, leziunile sale erau incompatibile cu viața.

Jandarmii l-au preluat și au solicitat sprijin echipajelor Salvamont, pentru a-l coborî de pe munte, înspre județul Harghita.

Reamintim că un urs ar fi atacat o bovină în zona unei stâne amplasată pe raza județului Harghita și trei bărbați au încercat să alunge animalul.

Un bărbat de 45 de ani a fost atacat de urs suferind mai multe leziuni și a fost transportat la o unitate medicală din județul Suceava, fiind cea mai apropiata unitate medicală de locul atacului.

Un alt tânăr de 26 de ani a reușit să fugă și a fost căutat în fondul forestier de echipe comune de jamdarmi montani și polițiști.

Cel de-al treilea bărbat este cel care a sunat la 112. Toți  cei trei bărbați sunt din județul Mureș și lucrau la stâna din județul Harghita.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version