O noua crima din gelozie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

De la începutul acestei săptămâni, două crime s-au înregistrat în judeţ. Luni, la ora 19.00, C. Ion, în vârstă de 39 ani, din comuna Stulpicani s-a autodenunţat după ce şi-a înjunghiat concubina, pe S. Mariana, de 42 ani, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei.

Din aceleaşi cauze marţi, s-a înregistrat o nouă crimă. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţîru, marţi, în jurul orei 16.30, Poliţia a fost sesizată despre faptul că C. Ştefan, de 34 ani, din comuna Baia, care locuieşte fără forme legale în comuna Fântâna Mare a ucis-o pe concubina sa, minora R. R., în vârstă de 17 ani, din municipiul Timişoara.
„În urma cercetărilor efectuate de echipa operativă complexă condusă de procuror criminalist, s-a stabilit că în jurul orei 14.00, în locuinţa comună, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unei crize de gelozie, C. Ştefan i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii concubinei sale, după care i-a aplicat o lovitură cu un cuţit de bucătărie în zona gâtului, fapt ce a dus la decesul celei în cauză. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „omor”, suspectul de comiterea faptei fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile”, a declarat inspectorul Panţîru.

Miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a înaintat Tribunalului Suceava, Secţia Penală referat cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile faţă de criminal.


Intră acum și în grupul de