Un mopedist beat crita s-a izbit intr-o bovina


Intră acum și în grupul de

Un bărbat aflat în stare avansată de ebrietate, ce conducea un moped s-a izbit într-o bovină aflată pe un drum comunal. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 20.35 în comuna Frătăuţii Vechi, pe D.C. neclasificat, in interiorul localităţii. O. Ion, de 42 ani, localnic, în timp ce conducea mopedul înregistrat, datorită consumului de alcool a pierdut controlul direcţiei de mers pe carosabil acoperit cu pietriş. Acesta a lovit cu partea din faţă o bovină nesupravegheată aflată pe carosabil, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil suferind leziuni.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a fost examinat de medicul de garda constatându-se că necesită pentru vindecare circa 7-10 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

O. Ion nu a absolvit cursurile de legislaţie rutieră, iar in momentul producerii evenimentului nu purta cască de protecţie.


Intră acum și în grupul de