Sfarsit de saptamana plin de violente in judet


Intră acum și în grupul de

Parcă Dumnezeu le-a luat minţile sucevenilor pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică. În întreg judeţul au fost înregistrate tot felul de bătăi, agresiuni şi chiar omoruri.

Lista este deschisă de o bătaie din satul Plăvălari. Victimă a căzut un tânăr de 27 de ani din comuna Bosanci care i-a deranjat pe doi localnici că se deplasa pe strada lor. Aceştia au tăbărât pe biciclist şi l-au luat la pumni şi picioare fără nici un fel de întrebare.

Pentru a scăpa de agresori, băiatul a luat-o la fugă abandonându-şi bicicleta care ulterior a fost găsită de poliţişti aruncată în albia unui pârâu ce trece prin apropierea locului comiterii faptei.

Nici în Dărmăneşti nu a fost linişte. Aici pe fondul unei stări conflictuale mai vechi nu a fost greu să se ajungă la luptă în toată regula între două personae de sex masculine. Cel învins este un bătrân de 73 de ani care a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava cu mai multe răni pe mâini şi la cap după ce a fost lovit în repetate rânduri cu o sapă.

Alte două personae, un bărbat de 53 de ani din Ulma şi o femeie de 52 de ani din Bosanci au fost internate de medicii Spitalului Judeţean în secţia de chirurgie după ce au ajuns cu multiple traumatisme toracice şi abdominale, bărbatul prezentând şi două plăgi înjunghiate.

De departe însă cel mai grav caz este cel de pe raza localităţii Cornu – Luncii unde pe parcursul zilei de sâmbătă a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex feminin de 42 de ani. Până acum indiciile îi conduc pe anchetatori către o crimă femeia murind sugrumată.


Intră acum și în grupul de