FOTO VIDEO // Decizia CJSU Suceava: Grupul de suport tehnic specializat va restabili în regim „de extremă urgență” DN 17B, afectat de alunecare de teren pe raza orașului Broșteni. SDN Câmpulung Moldovenesc va restricționa circulația în zonă


Intră acum și în grupul de

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava s-a întrunit astăzi, 25 august, într-o ședință extraordinară având ca ordine de zi stabilirea unor măsuri pentru restabilirea Drumului Național 17B – km 44 unde a avut loc alunecare de teren.

Alunecarea s-a produs în noaptea de 23-24 august, pe raza orașului Broșteni.

Astfel, potrivit Prefecturii Suceava, CJSU a adoptat Hotărârea nr.141 din data de 25.08.2021.

Documentul prevede convocarea Grupului de suport tehnic responsabil de managementul tipului de risc „alunecări de teren”. Acesta își va desfășura activitatea la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava.

Ședința CJSU din 25 august.

Totodată, CJSU a constatat caracterul „de extremă urgență” pentru executarea lucrărilor de punere în siguranță a DN 17 B și restabilirea infrastructurii afectate de producerea unei alunecări de teren ce a condus la deplasarea unor eroziuni și material lemnos pe carosabil.

Același document arată că Secția de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc va analiza și va dispune măsurile de restricție a circulației în zona afectată de producerea alunecării de teren numai cu avizul Poliției Rutiere.


Intră acum și în grupul de