Jaf la o stana din Fratautii Noi


Intră acum și în grupul de

Doi ciobani au furat două oi, un cuţit, un telefon mobil şi un topor de la o stână alăturată şi s-au făcut nevăzuţi. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în jurul orei 14.30, agenţii Postului de Poliţie Frătăuţii Noi au fost sesizaţi de G. Radu, de 43 ani, din localitate, despre faptul că, persoane neidentificate, i-au sustras de la stână un număr de două ovine, un cuţit, un telefon mobil şi un topor.

Luni dimineaţă, de la o stână învecinată au dispărut doi ciobani. Continuând verificările, au fost identificaţi cei doi ciobani, respectiv D. Florin, de 24 ani, din comuna Bucecea, judeţul Botoşani, pe raza comunei Călineşti, judeţul Botoşani şi minorul C. I. de 17 ani din comuna Pechea, judeţul Galaţi, pe raza oraşului Bucecea.

Cei doi au recunoscut fapta, iar minorul C. I. a predat cuţitul şi a declarat că telefonul mobil a fost vândut în seara zilei de luni, într-un bar din oraşul Bucecea, iar toporul a fost aruncat într-un lan de trifoi din apropierea stânei.

De asemenea, cei doi au mai indicat şi faptul că cele două ovine au fost vândute în comuna Frătăuţii Noi, contra sumei de 200 lei, fiind ulterior recuperate de către poliţişti şi predate părţii vătămate. Poliţiştii au întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de