Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță finalizarea lucrărilor de reabilitare a aleilor și acceselor la scările de bloc în zona străzilor Ana Ipătescu-Mitropoliei


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, luni, că suceveni care locuiesc în patru blocuri din zona centrală a municipiului beneficiază de reabilitarea acceselor în scările de bloc și a aleilor din zonă.

El a spus că astfel 346 de suceveni beneficiază de proiectul de modernizare a Sucevei.

„Am finalizat lucrările de reabilitare a 1478 mp de alei și a acceselor la scările de bloc aferente blocurilor A, B1, B2 și B3 din zona str. Ana Ipătescu/ str. Mitropoliei”, a precizat Harșovschi.

Viceprimarul a menționat că beneficiari sunt din patru blocuri cu 14 scări de bloc și 275 apartamente.

Lucian Harșovschi a adăugat că de asemenea, municipalitatea reabilitează și extinde de la 1.904 la 2.501 de mp parcarea adiacentă clădirii “Dom Polski”, clădire a Uniunii Polonezilor din România care este în curs de reabilitare exterioară.

„La final, întreaga zonă va fi schimbată total, inclusiv prin amenajarea spațiilor verzi și toaletarea copacilor”, a mai transmis Lucian Harșovschi.

El și-a exprimat bucuria că în teren a fost prezent președintele asociației nr. 1 și că rămas impresionat de implicarea acestuia, implicare pe care ar dori să o vadă la toți președinții de asociații de proprietari din oraș.


Intră acum și în grupul de