Muniție pentru lansator de grenade abandonată la frontiera dintre Ucraina și România de persoane care au fugit când au fost văzuți de grănicerii ucraineni


Intră acum și în grupul de

La granița Ucrainei cu România, fugind de grăniceri, persoane necunoscute au lăsat un rucsac cu grenade și încărcătură explozivă, informează BucPress din Cernăuți.

Potrivit sursei citate, încercările infractorilor  de a trece frontiera în mod ilegal au fost zădărnicite de militarii detașamentului de frontieră Mucacevo din Transcarpatia.

Astfel, o patrulă de frontieră a înregistrat mișcarea unui grup de oameni către granița cu România.. Dându-și seama că au fost depistați, infractorii au luat-o la fugă. Urmărindu-i pe fugari, grănicerii au dat peste un rucsac lăsat de suspecți. După cum s-a dovedit, în el erau  cinci articole similare muniției pentru un lansator de grenade și o siguranță pentru o grenadă de mână.

Polițiștii de frontieră au chemat imediat poliția națională și ofițerii departamentului de situații excepționale  la locul descoperirii muniției.

Totodată, au fost informate alte structuri ale statului ucrainean, dar și polițiștii de frontieră din România.

În acest caz se iau măsuri pentru identificarea celor implicați, iar echipele de intervenție sunt  în căutarea suspecților.


Intră acum și în grupul de