Primaria si Consiliul Judetean Suceava vor face schimb de patrimoniu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că intenţionează să facă schimb de patrimoniu cu Consiliul Judeţean Suceava pentru a intra în posesia întregii clădiri în care funcţionează Primăria.

Acest lucru este foarte important mai ales pentru Primăria municipiului reşedinţă de judeţ a cărei conducere intenţionează să facă lucrări de dezvoltare dar investiţiile nu pot fi realizate dacă spaţiul nu se află în proprietate.

“În momentul de faţă etajele trei ,patru şi cinci ale Primăriei sunt date în folosinţă gratuită de către Consiliul Judeţean, Consiliului Local pe o perioadă de 15 ani. Deasemenea, CL are date tot în folosiţă gratuită unor instituţii din subordinea CJ mai multe spaţii din oraş. Vrem să finalizăm cât mai repede această clarificare patrimonială pentru că dorim să montăm şi noi un lift în Primărie, dar atât timp cât nu esti proprietar pe cele trei etaje nu putem realiza acest lucru”, a declarat Ion Lungu, în cadrul ultimei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri.

Potrivit edilului şef, noul lift modern urmează să-l înlocuiască pe cel prezent, iar costurile de realizare se ridică la circa 5 miliarde de lei vechi.


Intră acum și în grupul de