I-a incredintat masina pentru a trece frontiera, desi era baut si cu permisul suspendat


Intră acum și în grupul de

Un siretean a fost prins la volan băut şi cu permisul suspendat. Potrivit IJPF Suceava, joi, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca „Daewoo”, E. Dumitru, în vârstă de 40 de ani, fiind însoţit de D. Adrian, în vârstă de 57 de ani, ambii domiciliaţi în oraşul Siret. La control, poliţiştii de frontieră au constatat că şoferul autoturismului mirosea a alcool, fapt pentru care s-a luat legătura cu un echipaj al Poliţiei Rutiere Siret, în vederea testării cu aparatul alcooltest.

Totodată în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că şoferului E. Dumitru, i s-a reţinut permisul de conducere în data de 09.11.2007, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Proprietarului maşinii, D-. Adrian i s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de încredinţare cu bună ştiinţă a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere iar faţă de E. Dumitru, s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.


Intră acum și în grupul de