Consilierul PSD Gabriel Buciac atenționează conducerea Primăriei că se împânzește din nou Suceava cu chioșcuri și chioșculețe. Lucian Harșovschi: Contractele de închiriere pentru chioșcuri expiră la sfârșitul anului

Consilierul local PSD Suceava Gabriel Buciac a atenționat, joi, în ședința Consiliului Local Suceava, că municipiul se împânzește cu noi chioșcuri.

„În stația de autobuz din Obcini a fost montat un chioșc. Astăzi s-a pus încă un chioșc, chiar în centrul municipiului Suceava, pe culoarul care merge spre noul sediu al Consiliului Județean”, a spus Buciac.

El s-a întrebat când se va opri această acțiune de montare de chioșcuri în oraș.

„Împânzim Suceava cu tot felul de chioșcuri și chioșculețe. Chiar nu putem avea un oraș estetic?”, a întrebat Buciac.

„În stația din Obcini chioșcul a fost pus temporar pentru că se renovează chioșcul din stație al celor de la TPL”, a răspuns viceprimarul Lucian Harșovschi care a recunoscut că TPL trebuia să pună un indicator prin care să se precizeze că e vorba de o soluție temporară.

El a menționat că nu știe în zona centrală de un alt chioșc, dar că în zona gangului despre care vorbește consilierul PSD era un chioșc de înghețată care a fost modernizat și transformat în chioșc de cafea.

„L-au modernizat. Din chioșc de înghețată l-au făcut de cafea”, a spus viceprimarul la care consilierul PSD Gabriel Buciac a exclamat:„E prea mult!”.

Viceprimarul a precizat că acel chioșc este acolo de 20 de ani și a anunțat că toate contractele de închiriere pentru chioșcuri expiră la 31 decembrie 2021 și că vor decide consilierii locali ce se va face mai departe în acest sens.