Consilierul PSD Gabriel Buciac atenționează conducerea Primăriei că se împânzește din nou Suceava cu chioșcuri și chioșculețe. Lucian Harșovschi: Contractele de închiriere pentru chioșcuri expiră la sfârșitul anului


Intră acum și în grupul de

Consilierul local PSD Suceava Gabriel Buciac a atenționat, joi, în ședința Consiliului Local Suceava, că municipiul se împânzește cu noi chioșcuri.

„În stația de autobuz din Obcini a fost montat un chioșc. Astăzi s-a pus încă un chioșc, chiar în centrul municipiului Suceava, pe culoarul care merge spre noul sediu al Consiliului Județean”, a spus Buciac.

El s-a întrebat când se va opri această acțiune de montare de chioșcuri în oraș.

„Împânzim Suceava cu tot felul de chioșcuri și chioșculețe. Chiar nu putem avea un oraș estetic?”, a întrebat Buciac.

„În stația din Obcini chioșcul a fost pus temporar pentru că se renovează chioșcul din stație al celor de la TPL”, a răspuns viceprimarul Lucian Harșovschi care a recunoscut că TPL trebuia să pună un indicator prin care să se precizeze că e vorba de o soluție temporară.

El a menționat că nu știe în zona centrală de un alt chioșc, dar că în zona gangului despre care vorbește consilierul PSD era un chioșc de înghețată care a fost modernizat și transformat în chioșc de cafea.

„L-au modernizat. Din chioșc de înghețată l-au făcut de cafea”, a spus viceprimarul la care consilierul PSD Gabriel Buciac a exclamat:„E prea mult!”.

Viceprimarul a precizat că acel chioșc este acolo de 20 de ani și a anunțat că toate contractele de închiriere pentru chioșcuri expiră la 31 decembrie 2021 și că vor decide consilierii locali ce se va face mai departe în acest sens.


Intră acum și în grupul de