Control judiciar pentru suceveanul cu permisul suspendat care a provocat accidentul de la Vatra Moldoviței


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a anunțat astăzi, 16 septembrie, că bărbatul care a provocat un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane și a fugit de la fața locului a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Reamintim că accidentul s-a produs miercuri, la Vatra Moldoviței. Concret, în jurul orei 06:30, localnicul C. A. I. (46 ani) conducea pe DJ 176 un Ford Fusion. Șoferul nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă periculoasă și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia Dokker condus regulamentar de un bărbat (35 ani) din Bacău.

În urma accidentului, șoferul de 35 ani a fost ușor rănit și transportat la spital cu excoriații și echimoze.

Celălalt șofer a dat bir cu fugiții, fiind prins la aproximativ 7,5 km de la locul accidentului. Verificările ulterioare au arătat că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Bărbatul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Intră acum și în grupul de