Control judiciar pentru suceveanul cu permisul suspendat care a provocat accidentul de la Vatra Moldoviței

Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a anunțat astăzi, 16 septembrie, că bărbatul care a provocat un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane și a fugit de la fața locului a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Reamintim că accidentul s-a produs miercuri, la Vatra Moldoviței. Concret, în jurul orei 06:30, localnicul C. A. I. (46 ani) conducea pe DJ 176 un Ford Fusion. Șoferul nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă periculoasă și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia Dokker condus regulamentar de un bărbat (35 ani) din Bacău.

În urma accidentului, șoferul de 35 ani a fost ușor rănit și transportat la spital cu excoriații și echimoze.

Celălalt șofer a dat bir cu fugiții, fiind prins la aproximativ 7,5 km de la locul accidentului. Verificările ulterioare au arătat că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Bărbatul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.