Gheorghe Flutur a verificat lucrările la drumul care va face legătura dintre zona de nord a județului și viitoarea autostradă A 7: Este o investiție care prinde contur. Se lucrează intens


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat lucrările la drumul DJ 291 A Siret-Frătăuții Noi care se modernizează cu fonduri proprii ale Consiliului Județean.

„Din fericire am avansat mult cu lucrările. Un drum de 7,5 kilometri de asfalt nou. O investiție de 3,5 milioane de euro din banii CJ Suceava”, a spus Flutur.

El a menționat că întreg tronsonul are 15 kilometri din care jumătate a fost asfaltat anii trecuți, iar cealaltă jumătate se asfaltează în acest an.

📺 Președintele Gheorghe Flutur, pe șantierul Drumului Județean DJ 291 A Siret- Mușenița-Frătăuții Noi

📺 Președintele Gheorghe Flutur, pe șantierul Drumului Județean DJ 291 A Siret- Mușenița-Frătăuții Noi

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 22 septembrie 2021

Potrivit acestuia se va turna asfalt în două straturi pe o lățime de 6,5 metri a carosabilului.

Drumul are acostamente de 0,75 m, șanțuri dalate pe 13 kilometri, include două poduri noi cu deschidere de 6 metri și 32 de podețe tubulare.

„Este o investiție care prinde contur. În felul acesta între Siret- Frătăuții Noi și Rădăuți va fi un drum de comunicare rapid, o șosea modernă care trece și prin Mușenița și care rezolvă accesul și către viitoarea autostradă A 7, legătura acestei zone din nordul județului Suceava de la Vicov, Bilca, Frătăuți către Siret și către viitoarea autostradă”, a spus președintele CJ Suceava.

El a menționat că este bucuros că cei care lucrează în zonă s-au ținut de cuvânt și că se lucrează intens. „Avem și două sensuri giratorii pentru că va fi o intersecție cu drumul județean Rădăuți-Bilca-Vicovu de Sus ce înseamnă o siguranță în trafic mai mare decât până acum”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de