Campulungean in coma de gradul III, dupa ce a traversat fara sa se asigure


Intră acum și în grupul de

Un câmpulungean a fost transferat duminică după-amiază de la Spitalul Câmpulung Moldovenesc la Spitalul Judeţean Suceava, în stare gravă, după ce s-a grăbit să traverseze strada fără să se asigure. Potrivit IPJ Suceava, la ora 15.20, la intersecţia străzilor Calea Transilvaniei cu Nicolae Labiş din municipiul Câmpulung Moldovenesc, B. David, în vârstă de 36 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, l-a surprins şi accidentat grav pe L. Dorel, de 42 ani, din localitate, care s-a angajat în traversare fără să se asigure şi prin loc nemarcat.

Încercând să evite accidentul, B. David a intrat pe sensul opus de mers în coliziune laterală cu un alt autoturism condus regulamentar de D. Mihai, de 34 ani, din municipiul Constanţa.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. L. Dorel a fost transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi de aici la Spitalul Judeţean Suceava, cu diagnosticul ,,traumatism cranio-cerebral, comă de gradul III”, necesitând pentru vindecare circa 30 zile îngrijiri medicale. Acesta se află internat în secţia de Anestezie – Terapie Intensivă.


Intră acum și în grupul de