Acasă Actualitate Scandal cu focuri de arma la Salcea (VIDEO)

Scandal cu focuri de arma la Salcea (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Mai mulţi tineri au ajuns duminică dimineaţă la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, cu plăgi contuze după ce, în timpul unui scandal la Salcea, un sucevean a tras în ei cu un pistol cu bile de cauciuc.

„La Unitatea de Primire a Urgenţelor au ajuns duminică dimineaţă, doi pacienţi apoi mai târziu alţi doi, cu plăgi contuze prin împuşcare cu gloanţe de cauciuc la nivelul membrelor abdomenului şi toracelui. Din fericire, nici unul nu a necesitat intervenţie chirurgicală”, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, medicul urgentist Tiberius Brădăţan.



În jurul orelor 04.14, Poliţia Oraşului Salcea a fost sesizată prin „SNUAU 112” cu privire la faptul că în apropierea locuinţei lui S. Ilie din localitate s-a produs un scandal în care au fost implicaţi mai mulţi tineri, iar în urma incidentului două persoane au suferit leziuni ca urmare a împuşcării cu un pistol neletal.

„Din primele verificări, a rezultat că în jurul orelor 03.00, S. Marcel, de 20 ani, localnic, a avut o altercaţie în faţa unei discoteci din Salcea cu P. Dori, de 22 ani, tot din localitate, conflict ce a fost aplanat de poliţiştii locali.

La orele 04.14, P. Dori s-a deplasat cu un autoturism însoţit de mai mulţi tineri la domiciliul lui S. Marcel, unde, unul dintre aceştia a folosit un pistol cu bile de cauciuc, trăgând mai multe focuri asupra lui S. Marcel, S. Costel de 23 ani, S. Ionel de 51 ani şi S.M. de 17 ani, toţi din localitate, care au suferit leziuni uşoare. Incidentul s-a produs atât în curtea locuinţei părţii vătămate, cât şi în faţa acesteia, în stradă”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspector Gabriel Panţîru, cu menţiunea că viaţa victimelor nu a fost pusă în primejdie.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, au fost identificaţi suspecţii implicaţi în producerea scandalului ca fiind N. Alexandru, de 21 ani, din oraşul Salcea, A. Stelian, de 44 ani, din municipiul Suceava şi V. Paul, de 30 ani, din comuna Dumbrăveni.

Din verificări s-a stabilit faptul că A. Stelian deţine legal un pistol cu bile din cauciuc pe care l-a folosit în noaptea evenimentului. Pistolul a fost ridicat în vederea efectuării expertizei balistice, iar faţă de „pistolar” cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „uz de armă neletală fără drept din categoria celor supuse autorizării”.

N. Alexandru şi V. Paul sunt cercetaţi sub aspectul infracţiunilor de „violare de domiciliu, distrugere, loviri sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version