Un furt este justificarea DRDP Iași pentru nefuncționarea toaletelor de pe șoseaua de centură a Sucevei dinspre Fălticeni. DRDP Iași recomandă folosirea toaletelor ecologice până la finalizarea cercetărilor


Intră acum și în grupul de

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a transmis, luni, că toaletele din parcarea de pe Varianta Ocolitoare Suceava la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni sunt indisponibilizate temporar, în urma unei infracțiuni de furt ce face la acest moment obiectul unui dosar întocmit de Poliție.

News Bucovina a semnalat în urmă cu două săptămâni că toaletele respective sunt nefuncționale, dar și că zona este nesalubrizată.

DRDP Iași a transmis însă că situația a fost generată de o infracțiune de furt și că s-ar face cercetări.

Bătaia de joc de la intrarea in Suceava! La un an de la inaugurarea toaletelor de pe soseaua de centura am revenit la modul “buda ecologică!” -Analiza de seara

Bătaia de joc de la intrarea in Suceava! La un an de la inaugurarea toaletelor de pe soseaua de centura am revenit la modul “buda ecologică!” -Analiza de seara #respect #Suceveniitrebuiesastie

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 15 septembrie 2021

„Din acest motiv, recomandarea DRDP Iași este aceea de folosire a toaletelor ecologice instalate provizoriu, până la finalizarea cercetărilor de către organele în drept. Menționăm că persoanele aflate în tranzit au la dispoziție celălalt grup social, perfect funcțional, situat la ieșirea de pe Varianta Ocolitoare Suceava spre Pătrăuți”, arată DRDP Iași.

Totodată, DRDP Iași informează șoferii ce tranzitează acest obiectiv că Secția Drumuri Naționale asigură igienizarea tuturor spațiilor de parcare din administrare de cel puțin două ori pe săptămână, chiar dacă utilitățile puse la dispoziție pot părea subdimensionate față de traficul înregistrat de respectivul sector de drum.

„De asemenea, facem apel la respectarea normelor de conduită socială din partea utilizatorilor rețelei rutiere naționale, prin folosirea judicioasă a utilităților puse la dispoziție (coșuri de gunoi, pubele, grupuri sanitare), în condițiile în care comportamentul unora dintre semeni lasă uneori de dorit. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis DRDP Iași.


Intră acum și în grupul de