Arestari si masini indisponibilizate pentru contrabanda cu tigari


Intră acum și în grupul de

Doi constănţeni au fost arestaţi iar trei maşini au fost indisponibilizate pentru contrabandă cu ţigări. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 07.00, poliţiştii din cadrul poliţiei municipiului Rădăuţi şi agenţi ai posturilor de poliţie arondate, au oprit în trafic pe DN 17A, pe raza comunei Suceviţa, un autoturism condus de U. Constantin, de 36 ani, din comuna Vicovu de Jos. La controlul efectuat în autoturism au fost găsite 1.500 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 10.500 lei.

În jurul orelor 07.05, pe DN 2E, pe raza comunei Arbore, au fost oprite în trafic autoturismele conduse de T. Andrei, de 28 ani şi A. Constantin, de 29 ani, ambii din municipiul Constanţa, judeţul Constanţa. În primul autoturism au fost găsite 3.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, iar în cel de-al doilea 3.500 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană,valoarea totală fiind de 45.500 lei.

T. Andrei şi A. Constantin au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pe o durată de24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de „contrabandă”, urmând ca pe 28.06.2010, să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Cele 3 autoturisme au fost indisponibilizate, ţigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”.


Intră acum și în grupul de