Lucian Harșovschi anunță sens giratoriu nou pe strada Mitropoliei, la Uzină și reabilitarea trotuarului pe strada Brădetului


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a informat joi, 7 octombrie, că în municipiul Suceava a apărut un nou sens giratoriu.

„Pe str. Mitropoliei, la intersecția cu str. Parcului și str. Brădetului, s-au modificat regulile de circulație și s-a amenajat un nou sens giratoriu, ce va facilita circulația către și dinspre oraș”, a declarat Harșovschi.

Sensul giratoriu a fost amenajat din elemente de construcție ușoare (balize New Jersey). S-a optat pentru această variantă pentru ca „în funcție de evaluarea făcută de către specialiști, să vedem dacă trebuie aduse noi modificări”, a spus viceprimarul.

Harșovschi a mai anunțat că autoritățile planifică să reabiliteze și să extindă extinde trotuarul până la limita cu Ipotești, pe str. Brădetului.

„Către toți participanții la trafic, revin cu rugămintea de a fi atenți și de a respecta noile reguli de circulație implementate în tot orașul, pentru siguranța și fluidizarea traficului”, a subliniat viceprimarul.

Reamintim că intenția de a amenaja sensul giratoriu a fost anunțată de primarul Ion Lungu, în cadrul unei conferințe săptămânale din luna mai.


Intră acum și în grupul de